Dom > Vijesti > Sadržaj
Good Design nagrada za Energater GTX Nagrađeni Rukka a
Jan 19, 2017
Rukka Energater GTX wins Good Design prize

Fotografija ljubaznošću Rukka

Sa svojim stilom, funkcija, i ukupni dizajn Rukka Energater GTX nagrađen je Good Design nagrada.

Rukka 's Energater GTX motocikl jahanje outfit dobio je američki Good Design nagradu Chicago Athenaeum muzej zbog to je dizajn koji nudi zaštitu vrijeme, sigurnosne i visoke udobnost nošenja.

Rukka Energater GTX awarded Good Design Prize

Fotografija ljubaznošću Rukka

Uz raznovrsne konkurs za Good Design nagrada, Rukka izašli na vrhu sa svojim Energater GTX motocikl outfit.

Ne manje od 66 godina, Chicago Athenaeum, jedan od najuglednijih svjetskih muzeja za arhitekturu i dizajn, je predstavljajući ne samo godišnjih nagrada za izvanredne arhitekture i dizajna, ali i Good Design nagrada, čast inovativni proizvod i grafičkog dizajna u brojnim kategorije. Ove nagrade ne rangiraju samo među najprestižnijih i priznatih priznanja za industrije, ali i među najstarijim u ovoj oblasti. Na konkurs za dobar dizajn nagrada je žestoka, jer je ova nagrada pokriva široku kategoriju raznih proizvoda, ali samo najkvalitetnije proizvode s impresivnim stilom, funkcija i estetika su počašćen ovom nagradom. Projekti kao raznolik kao lampe Artemide Cadmo i Boeing 787 Dreamliner jet je dobila Good Design nagrada.

Rukka Energater GTX outfit wins design award

Fotografija ljubaznošću Rukka

U Energater GTX outfit pruža udobnost u funkcionalan dizajn koji je bio dostojan nagrade Čikaga Athenaeum.

Za 2016., muzej stigle su prijave od nekoliko hiljada vodećih proizvođača i dizajn firmi iz 55 zemalja apliciraju za prestižnu nagradu sa odabranim proizvodima, uključujući Rukka sa Energater GTX. Žiri visokog profila nagrađen Rukka motorsport dizajnerski tim sa jedan i jedini dobar dizajn nagradu za proizvod sa područja motociklizma odjeće . To znači da Energater GTX će postati dio stalne kolekcije dizajna muzeja, bit će predstavljena u Good Design godišnjak 2016/2017, te je pisao ne samo na sajtu Chicago Athenaeum , već i na web stranici Europski centar za arhitekturu Art Design i urbane studije . 27. januara 2017. godine, Good Design nagrada će biti službeno predstavljen dobitnicima tokom gala večeri Good Design Noć u New Yorku.