Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako suditi na servisnom životu i nositi stepen gume čvrstog grada
Nov 02, 2017

Kako proceniti životni vek i nositi stepen čvrste gume City Motorcycle
Uopšteno govoreći, normalna upotreba životnog ciklusa City Motorcycle-a je od 4 do 5 godina, nakon 5 godina čak i ako je habanje gazećeg sloja takođe vrlo mala i najbolja zamjena, jer guma gazećeg sloja će biti usled starenja i starenja i mnogih malih Pukotina je uzrok punkcije.
Međutim, nadležni državni odjeli još nisu na skladištima guma City Motorcycle-a da daju posebne odredbe, jer prema guma formuli gume City Motorcycle, automobilsko okruženje i vozačke navike različitih urbanih motocikala u automobilu će biti različite. Dakle, to zahtijeva nas da bi vozio više od nekog srca, ujedno je i znak urbanizacije urbanih motocikala. Kao što su gazeći dijelovi starenja uglavnom su sa strane ramena ili ramena, a drugi delovi ivica su počeli da se pojavljuju, dugoročno sunce i kiša će učiniti da se gumene površinske pukotine pojavljuju male, ovi pukotine pokazuju da je guma City Motorcycle kapacitet i kvalitet počeli su da padaju, kako bi se smanjio rizik od punkcije najbolje rane zamjene.
Pored starenja, guma City Motorcycle će se prirodno nositi. Znači, fabrika je City Motorcycle guma u fabrici će biti označena na granici habanja bočnih strana, kako bi se pokazalo stanje u vožnji u realnom vremenu guma City Motorcycle. I zbog odsustva znaka habanja na City Motorcycle gumu, možemo koristiti i klizač za merenje opšte dubine rova ​​manje od 1,6 mm. City City guma više ne može da se koristi, jer u ovom trenutku gradske motocikle gume i drenažu otpornost Bar će se znatno smanjiti. Osim toga, ako je guma City Motorcycle popravljena tri ili četiri puta, onda preporučujemo da vam ova City Motorcycle guma bolje upravlja točkama ili zadnjim točkovima kako biste smanjili rizik od punkcije.
Naravno, život urbanih motociklističkih guma i normalne upotrebe je takođe odličan odnos. Prije svega, moramo osigurati da urbane gume za motocikle uvek budu pod normalnim pritiskom u gumama, prenizak ili previsok pritisak u gumama u urbanom motociklu će gume City Motorcycle sigurno sahraniti. Potrebno je podsetiti svakoga da ne veruje da oči mogu videti, jer većina automobila sada je opremljena sa bezvizioničnom meridijanom City Motorcycle guma, ponekad spolja će se osećati malo deflacionirano, ali ne znači određeni gubitak, profesionalni Instrument za pritisak u gumama je jedini način za detekciju pritiska guma u urbanom motociklu. Pored toga, pritisak u gumama testa mora biti stanje hladnog fetusa, ako je merenje vreve gume mereno minus 0,3 PAA tačno.
Guma Solid City Motorcycle je važna uloga, ako se proces napretka u procesu neuspjeha i drugih nedostataka, onda će posljedice biti katastrofalne, mogu dovesti do kontrole vozila, pa čak i teško doći do destinacije. Sve dok se jasno razumeju gume City Motorcycle gume, performanse su u opadanju, možete blagovremenu zamenu nove City Motorcycle gume, kako biste sprečili pojavu nedostataka.
Real City Motorcycle Failure Upozorenje:
1, urbana oznaka gazećeg sloja urbanih motocikala. Debljina oznaka gazećeg sloja mora biti veća od 1,6 mm, a ako se često vozite na klizavom putu sa niskim trenjem, najbolje je osigurati da su oznake gazećeg sloja dvostruko veće od gornjih.
2, oznaka gazećeg sloja nosi liniju. Pošto nova guma City Motorcycle od starih starinskih proizvoda više od humanizovanog planiranja: oznake gaze linije. Kada je guma City Motorcycle vrlo nova ili je stepen habanja veoma nizak, ovi indikatori skoro nisu pronađeni, ali kada je odeća dostigla određeni stepen od ovih sakrivenih u gazdu gazećeg sloja na indikatorskoj liniji.
3, urbani motorni pukotina u bočnoj strani. S obzirom na to da problemi na gumama City Motorcycle nisu postavljeni u gazeći sloj, bočni deo gume City Motorcycle će takođe predstaviti neke nedostatke. Posle opservacije pronađite gumu City Motorcycle na bočnim stranama onih vidno vidljivih pukotina i odsečena. Ove suptilne korpe ukazuju na budućnost urbanih motociklističkih guma na mogućim pukotinama curenja, što je još gore, pa čak i dovesti do rafala urbanih guma za motocikle, pokušavamo da ih sprečimo.
Pošto vozilo pre procesa pokazivanja određene količine vibracija nije sprečeno, pogotovo u lošim uslovima na putu. Što se tiče onih koji već imaju izvesno iskustvo, možete sebi reći kako da protresete stvarnu gumu City Motorcycle u razumnom dometu i kako da osetite nedostatke vozila.