Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako otkriti pnevmatike na pneumatiku radijacionih guma za fizičke sportove
Nov 02, 2017

Kako detektovati fizičku gumu sportskog radioničkog motocikla nalazila se guma
Zhan Tire je vrlo uobičajena fizička guma za sportske radijalne motocikle, ali ponekad nokti u gume nisu se izvlačili, jednostavno predstavljaju curenje, generalne vlasnike jednostavnog zanemarivanja ovog problema, ali tako ne dozvolite da curenje pneumatika Sports Radial Motorcycle ne može popraviti riječi postati sigurnosni rizik. Potreba vlasnicima automobila da prate auto-test pneumatika Sports Radial Motorcycle, rano otkrivanje problema.
Metoda detekcije curenja gasa u puzingu radioničkog motocikla:
1, bilo je noktiju i drugom stranom telu
Sportska radijalna motociklska guma su najčešća oštećenja prouzrokovana straničkim prebacivanjem, uključujući vijke, ekseri, žicu, dijelove stakla i tako dalje. Ove oštre stvari ukoliko je manja kljunasta rana formira sportski radijalni motorni motor. U ovom trenutku samo pažljiva istraživanja mogu se naći u gumama Sports Radial Motorcycle izvan površine inostranog tijela, ako se skrivamo duboko, u izgledu pneumatika Sportski radijalni motocikl možemo posipati malo vode, slomiti lokalno penje, pa čak i obeshrabreni zvuk.
2, Sportski radijalni motocikl guma strana oštećenog
Ako vlasnik ne obrati pažnju na parkiranje, pneumatik Sport Radial Motorcycle može da se ošteti na zubima na putu, utrljajući broj puta koji će formirati sportsku radijalnu motociklistu stranu oštećene, predstavljaju curenje. Ali i formiranje paketa bubanj pneumatika Sports Radial Motorcycle, dodajte rizik od punkcije. Sportska radijalna motociklistička strana oštećenih reči može se direktno videti ako se oštećenja ili bubnjevi moraju što pre zameniti nova pneumatična guma Sports Radial Motorcycle.
3, deformacija glavčine
Ako je trenutna guma za sportske radionice za sportske motore, kako bi se sprečilo curenje, točkovi i pneumatik Sport Radial Motorcycle su usko prilagođeni. Ako je točak deformisan, to će uticati na sport sa radijalnim gumama za motocikle koji se uklapaju u čvrsti tip, formiranje gazećeg sloja Sports Radial Motorcycle. Ako je guma Sport Radial Motorcycle deformirana, možemo da koristimo trbušna oka. Ako ne i slika, potrebno je ukloniti gumu Sports Radial Motorcycle, pneumatike sportskih radijacionih pneumatika i čvorišta na raskrsnici zalivanja, u lokalnoj deformaciji čvorišta se pojavljuje kohongam, formiranje mračne curenja.
S obzirom na to da je težak problem sportskog radijalnog motocikla guma kompleksniji, a kao vlasnik, svakodnevni automobil treba više pažnje posvetiti situaciji na putu, što je manje moguće lošeg puta, a ne na zubima, često istražujući Sportski radijalni motocikl zdravstveni status pneumatika, može smanjiti rizik od curenja guma sportskog motocikla. Ako otkrivanje curenja, blagovremeni samotest, može takođe smanjiti vrijeme popravke, ali i da spreči neki novac u crnoj boji.
Puna sportska radijalna motocikla kao jedina tačka dodira automobila i tla, vezana za život ljudi koji voze sigurnost. I neka beskrupulozna preduzeća, kako bi sakupili ogromne profite, reciklaža otpada Sports Radial Motorcycle ponovo je obnovljena nakon prodaje. Potrošači to mrze, da u kupovini pneumatika Sports Radial Motorcycle treba obratiti pažnju na ono što može razlikovati originalnu gumu Sport Radial Motorcycle i obnoviti gumu Sports Radial Motorcycle ga?
Prvi metod: posmatrajte boju i sjaj uzoraka pneumatika Sports Radial Motorcycle
Sa stanovišta linije, u normalnim okolnostima, zahvaljujući lošem kvalitetu obrađene gume obrade je vrlo nepravilan, pa je žleb relativno plitko. Što se tiče boje, gume sa lošim kvalitetom izgledaju sjajno, sjajno sjajne i formalno relativno tamne. Refurbished Sports Radial Motorcycle boja i sjaj guma su relativno mračni.
Metod 2: posmatrajte mesto preklapanja gazećeg sloja i bočnih strana
Prvi pogled na bočnu stranu, razni znaci su potpuni, proizvođači pneumatika Sports Radial Motorcycle imaju šablon foruma na forumu kako bi videli da li šablon šablona i sportski radijalni motociklistički dijagram odgovaraju odgovarajućem. Nakon ramena kako bi se utvrdilo da li gazeći sloj gazećeg sloja i trupca su glatki, remontovani gumi su samodušni gazeći sloj u staroj trupi, gazištini i bočnim stranama između preklapanja dok su nove gume ravne, sportska radijalna motociklistička guma sa kombinacijom tragova.