Dom > Izložba > Sadržaj
Zima vožnja savjete
Dec 31, 2016

Zima vrućem automobilu potrebno

Potrebno je originalni ukradenom autu. Zato što je temperatura niska, motor lako doći normalnim temperaturama zimi i lubrikant ulje viskoznosti i povećava, vosak smanjuje, pa pri pokretanju uzdiže iznad 1000 okretaja u minuti u stanju mirovanja. Kad miruje do normalne brzine, vruće auto je dovoljno, 3-5 minuta.

Snijeg kočnica za "Rano" u "Sophie"

Za snijeg štos vožnje, je prije svega za "rano" i "meke" riječi, čak i u nedostatku snijega i leda na putu, kočenja efekt i u zimi i ostalim godišnjim dobima jer zimskih guma i površine ceste je "teško", tako da bi trebao dotaknuti rano zimske vožnje kočnica, u kombinaciji s smanjenje oprema kočnice bolje. Bingxuelu težak to stati na kočnicu, pomoću reduktora za kočenje motora.

Snijeg parking nije u vodi

Zbog promjena u temperaturi razlika dan i noć u snijegu, tijelo često došlo do parkiranih noću nakon Preljeva, glazura je najveći snijeg park "neprijatelja". Ako parkiran u snijegu, ne možeš parkirati gdje je ustajala voda, jer se parking u tim područjima, voda će zamrznuti opet u večernjim satima, guma i ceste površina zamrznuta zajedno, prilikom pokretanja vozila će napraviti guma deformacija ili čak suza gumu.