Dom > Izložba > Sadržaj
Dunlop dodaje hypersport raspon D213 GP pro
Sep 07, 2017

Otvorena gume

Nakon uspješne testove u motorsport, Dunlop je predstavio sljedeću evoluciju njegove izgradnje Bešavni remen (engl.) otvorena gumi. Najnoviji dizajn značajke JLB tri plies tu kontrolu guma deformacija pod visoki centrifugalnih sila i kada se Nagnuo u uglovima na brzinu. Ova novogradnja JLB također dizajniran kako bi osigurao dodatnu preciznost i stabilnost kod snažnog kočenja.

Engl izgradnja uvela zajedno sa novi oblik otvorena profil. Ova kombinacija tehnologija daje veće kontaktne površine uopće mršav kutova, smanjene kormilarenje napor i na vrlo osjetljivog red-u.

Peraje oblika uzorak s optimiranim brazda kutova

Dunlop kaže na D213 GP Pro je karakterističan gazeće površine je dizajniran za optimiziranje za zagrijavanje puta i pružiti maksimalan kontakt u suhim uvjetima.

Debi utrka

U otvaranju okrugle CIV trofej 600 prvenstva u Imola, Italija 22 aprila, Stefano Casalotti (Yamaha) dao je D213 GP Pro svoju prvu utakmicu prvenstva. Ova pobjeda je uslijedila Kevin Wahr pobijediti na njegov Yamaha R6 na na prvi IDM Supersport krug sezone na Nürburgring sljedećeg mjeseca. Gume trenutno se staviti preko svojih koraka u što Dunlop smatra najzahtjevnijih utrka ceste od svih njih, Isle of Man TT, nakon test i odabranih od strane nekoliko vodećih momčadi.

Puni hypersport portfelja